C/Sant Llàtzer, 28 Baixos - Centre de Negócios NEOCI 17600 Figueres

972 51 00 65 - Ext 19

644 58 95 41

info@sixcorredoria.com

Assegurances Empreses

Estem altament qualificades per donar a cada sector empresarial les solucions als possibles riscos, perquè cada professional i cada empresa son diferents i així ho ha de reflectir seva assegurança.

Flotes de vehicles

Si disposeu d’una flota de vehicles (turismes, furgonetes, camions…) per desenvolupar el vostre treball diari, es poden assegurar tots per flota, millorant les condicions de les assegurances en quan a primes i acceptació de riscos agreujats, com és la inclusió de conductors menors de 25 anys i/o amb menys de dos anys de carnet.

Responsabilitat Civil

En algunes ocasions es pot incloure a la pòlissa PIME o del comerç o l’oficina, però, a vegades, degut a la complexitat de l’activitat, cal fer una pòlissa específica, donant cobertura a la Responsabilitat Civil derivada del risc d’explotació, de la distribució/fabricació de productes, als treballs efectuats a casa dels clients, etc.

img-producto

Pime

Una proposta multirisc per donar la màxima cobertura a la vostra nau, oficina o comerç, assegurant des del risc bàsic d’incendi, passant pels danys per aigua i els danys elèctrics fins a coses tan concretes, però, també tan interessants, com la pèrdua de beneficis. A partir d’un anàlisi de les vostres necessitats, podem confeccionar un estudi a mida.

Assegurances Agràries

Si voleu una protecció per les vostres explotacions agrícoles, forestals o animals, a través d’aquestes pòlisses ho podeu fer. És un producte complex, que no totes les companyies tenen, però des de SIX us podem assessorar. 

img-producto

Construcció (RC, Desenals, etc)

Des de la Responsabilitat Civil bàsica derivada de la pròpia activitat, fins a assegurances desenals, incloent construccions ja començades i que es van a reprendre. Comptem entre la nostra àmplia oferta, amb una companyia experta en el sector.

Transports

Si teniu una empresa de transport o el transport de mercaderies forma part de la vostra activitat empresarial, us podeu assegurar enfront dels riscos derivats del mateix, com un incendi en un vehicle o una col·lisió que danyi la mercaderia transportada, entre d’altres.

Defensa Jurídica

Des de la defensa pròpia per possibles reclamacions de tercers, fins a la reclamació de factures impagades per part dels vostres clients. En aquest cas, també comptem entre el nostre ventall de companyies amb especialistes en el sector.

img-producto

Ciber Riscos

Les amenaces als nostres equips informàtics i a les nostres xarxes són més freqüents cada vegada, per cobrir-vos contra un possible segrest informàtic, una filtració de dades personals dels vostres clients degut a un error o a mala fe d’algun treballador, etc. Podeu comptar amb aquesta pòlissa, que, a més, us oferirà un assessorament sobre els nivells de protecció de la vostra empresa, tan des del punt de vista informàtic com sobre la Llei de protecció de dades de caràcter personal.

Cancel·lació d'espectacles

Hi ha imprevistos que poden fer que un activitat programada amb molta antelació i a la qual s’espera l’assistència de molta gent, no es pugui dur a terme el dia programat, per exemple, degut al mal temps. Us podeu protegir en front de les pèrdues que us pugui ocasionar que això passi.

Resonsabilitat Civil de directius i administradors (D&O)

La nostra assegurança de D&O inclou un estudi gratuït de e-Compliance. Segons l’article 31 del codi Penal (05/2018) la persona o societat jurídica és responsable del delicte de qualsevol persona física o jurídica que actuï sota el seu nom. L’any 2015 es va crear l’article 31 bis on queda exclosa aquesta obligatorietat, sempre que es justifiqui portar a terme un protocol Compliance.