C/Sant Llàtzer, 28 Baixos - Centre de Negócios NEOCI 17600 Figueres

972 51 00 65 - Ext 19

644 58 95 41

info@sixcorredoria.com

Assegurances Personals

En les assegurances personals, la teva protecció i la dels teus és la nostra prioritat, per a això comptem amb un ampli ventall de cobertures per a la teva tranquil·litat.

Hi ha un ampli ventall de productes, segons les necessitats de cadascú, que permetran estalviar sense esforç per una major tranquil·litat de futur. A més, permeten gaudir d’avantatges fiscals durant l’estalvi i en el moment de percebre el capital en forma de renda.

 

 

 

img-producto

Degut a l’actual situació de pandèmia que ens toca viure, creiem que tenir la nostra salut assegurada mai ha estat tan important. Per aquest motiu les companyies especialitzades han engegat campanyes amb preus molt competitius durant tota l’anualitat, d’aquesta manera els nostres clients no patiran els endarreriments que ha provocat la COVID-19 en l’àmbit de la salut pública.

L’assegurança dental ofereix un doble benefici. Per una banda, el cost de la pòlissa es compensa amb l’ús dels serveis i actes mèdics inclosos sense cost addicional per l’assegurat com és la revisió i higiene anual. I, per altra banda, tots els tractaments odontològics s’ofereixen a un preu avantatjós respecte el preu estàndard de consulta privada, obtenint un estalvi de fins al 40%.

 

 

Posar preu a una vida és impossible, però, si ens trobem en el pitjor dels casos, és important cobrir adequadament la nostra família. Per això, és necessari fer un càlcul correcte d’allò amb el s’ha de comptar per poder seguir amb el seu dia a dia, almenys a nivell econòmic: hipoteca, escola, etc. En aquest cas, també comptem amb una companyia, especialista en vida, que ofereix la invalidesa professional, una cobertura excepcional, com a cobertura bàsica en la seva pòlissa de vida. Una garantia molt interessant en cas de que degut a malaltia o accident, no es pugui continuar exercint la professió habitual.

img-producto

Per cobrir les incidències que hi puguin haver al llarg d’un viatge, des de l’anul·lació, la pèrdua d’equipatges, defensa jurídica, accidents, assistència sanitària i repatriació, entre d’altres.

 

 

Hi ha professions que tenen un risc més elevat que d’altres de patir un accident, per això està bé assegurar la vostra tranquil·litat i la de la vostra família, assegurant un capital de mort i invalidesa en cas d’accident.

 

Si ets autònom i tens una base de cotització mínima de 954,55€, en cas de baixa, passada la franquícia de 3 dies, la SS t’abonaria una prestació de 572,72€ fins el dia 20 de baixa, que, descomptant la cotització de 285,41€, queda en 277,72€. A partir del dia 21, la prestació és de 715,91€, que, descomptant la cotització de 285,41€, queda en 430,50€. Per tant, és necessari compensar les pèrdues que pugueu tenir en cas de baixa temporal amb una assegurança d’aquest tipus.