C/Sant Llàtzer, 28 Baixos - Centre de Negócios NEOCI 17600 Figueres

972 51 00 65 - Ext 19

644 58 95 41

info@sixcorredoria.com

Assegurances Particulars

Som assessores d’assegurances i us acompanyarem en la recerca del millor producte per a donar cobertura a les vostres necessitats.

Som corredores i, al treballar amb diferents companyies, podem oferir-vos les millors condicions de contractació i renovació.

Vehicles

Per molt quotidiana que ens sembli una assegurança d’autos, no és un producte del tot senzill de contractar. La complexitat deriva de les dues parts que la composen: una d’obligatòria, que és la responsabilitat civil, i una d’opcional. És en aquesta part opcional on cada companyia defineix les seves cobertures i, per tant, poden ser diferents entre unes i altres. Per això, us assessorarem sobre les diferències entre asseguradores i us oferirem la millor opció segons les vostres necessitats.

img-producto

Llar

El producte multirisc de la llar és, com indica la mateixa paraula multirisc, un contracte on es cobreixen diferents riscos que puguin ocórrer en el nostre habitatge, ja sigui de lloguer, de propietat, la nostra primera residència o la segona. Les cobertures d’una assegurança de llar van des de les més bàsiques com l’incendi, el robatori, els danys per aigua… a les més innovadores com el desembús de canonades, la reposició de claus, l’assistència informàtica en la nostra llar, etc.

Comunitats

L’assegurança pel nostre edifici és un altre clar multirisc perquè no solament cobreix els danys ocasionats a terceres persones, sinó que també cobreix als propietaris de possibles sinistres que pugui patir el propi immoble, com poden ser danys elèctrics, trencament de canonades, danys meteorològics, etc.

Embarcacions

Comptar amb una assegurança d’embarcació és una solució ideal per gaudir d’una navegació tranquil·la gràcies a la protecció que t’ofereix davant de diferents eventualitats que puguin sorgir al mar, como danys a terceres persones, robatori, averies o accidents, entre d’altres.

img-producto

Comerç / Oficines

Us oferim una assegurança multirisc que està dissenyada per donar protecció a la majora dels riscos de tipus comercial i a oficines de diferents classes, de manera que es personalitza segons l’activitat que s’hi desenvolupi. En aquest tipus de contracte, podem assegurar coses comuns com incendi, danys elèctrics, danys per aigua, etc. i coses específiques per cada activitat com, per exemple, avaria d’aparells electrònics, la responsabilitat civil per subministrament d’aliments, etc.

img-producto

Defensa Jurídica

 L’assegurança de defensa jurídica pot ajudar en aquells dubtes legals del dia a dia: qüestions de tipus laboral, familiar, de consum… i, si fos necessari arribar a judici, comptareu amb un advocat que us representarà i assessorarà per arribar a bon terme sense despesa addicional.

Responsabilitat Civil

L’assegurança de responsabilitat civil privada protegeix la nostra vida quotidiana de situacions imprevistes davant les que haguem de respondre per danys materials, personals i perjudicis ocasionats de manera involuntària a tercers en els transcurs de la vida familiar i privada. Alguns exemples: l’ús de bicicletes i altres vehicles sense motor, animals domèstics, la utilització del nostre habitatge habitual, etc.