C/Sant Llàtzer, 28 Baixos - Centre de Negócios NEOCI 17600 Figueres

972 51 00 65 - Ext 19

644 58 95 41

info@sixcorredoria.com

Qui som

Ens presentem

SIX Corredoria d’assegurances SL va néixer a l’any 2016. És una corredoria jove formada per dues sòcies, la Xus Rodríguez i la Sílvia Simon, que sumem entre les dues més de 20 anys d’experiència en el sector. 

Amb qui treballem

Formem part de l’associació Espabrok (https://www.espabrok.es/), que compta amb 100 corredories per tota la península. Això ens permet tenir una sèrie de productes, cobertures i preus exclusius tant amb companyies generalistes conegudes per tots com amb d’altres d’especialitzades en rams concrets.

Què fem

Al llarg de la nostra trajectòria en el món de les assegurances, hem vist una sèrie de mancances a les que volem donar solució.

  • A l’hora de contractar una assegurança, ens interessem per saber quines són les necessitats de cobertura reals del client, confeccionem projectes amb diferents companyies i assessorem, no només en base al preu, sinó també a les diferències de garanties que hi pot haver.
  • Als clients que tenen vàries pòlisses amb nosaltres, els preparem un arxiu amb tota la documentació de les mateixes perquè sempre ho tingui a mà. Ens ocupem, també, de mantenir aquest arxiu actualitzat.
  • En cas de sinistre, ens agrada acompanyar al client quan es fa el peritatge per assegurar-nos de que tot queda clar des d’un inici. És més fàcil agilitzar la tramitació del sinistre si tot va bé des d’un bon començament.
  • Recomanem fer una revisió de totes les assegurances cada cert temps, depenent del tipus de risc i dels capitals assegurats. El nostre procediment habitual és concertar una visita i desplaçar-nos per facilitar al màxim les coses al client, amb tots els contractes actualitzats i veure si s’ha de fer algun canvi.

Quins rams toquem

Fem de tot, tant per particular com per a empresa, sigui gran o petita. A l’apartat de productes podreu trobar una senzilla explicació del perquè de cada tipus d’assegurança. Us podem facilitar pòlisses fetes a mida on cada cobertura estigui encarada a agilitzar al màxim qualsevol sinistre i a poder donar-vos respostes ràpides davant qualsevol modificació urgent.